Agjent për Shitje – Oferta Pune
 • Balkan Master
 • Pozita: Agjent për Shitje

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Balkan Master kërkon:
  • Agjent për Shitje
   

  Detyrat

  • Te siguroje nje sherbim cilesor dhe profesional ndaj klienteve·
  • Te kuptoje nevojat e klienteve dhe tju mundesoje ne cdo rast asistence dhe informacion mbi specifikat e produkteve
  • Te tregoje deshire dhe rezultate te dukshme per te plotesuar objektivat e shitjeve te vendosura nga menaxhimi me i larte·
  • Te kujdeset per pamjen dhe sistemimin e dyqanit sipas udhezimeve te menaxherit perkates·
  • Te qendroj i/e perditesuar me informacionet mbi produktet e reja ose ekzistuese·
  • Te jete i/e prirur ndaj punes ne grup duke percjelle pozitivitet dhe fryme bashkepunimi


  Kualifikimet

  • Te jete studente ose te kete perfunduar arsimin e larte·
  • Te zoteroje principet baze mbi shitjen dhe sherbimin ndaj klientit·
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese·
  • Te jete i afte te punoje ne grup·
  • Te jete nga mosha 20 deri ne 30 vjec
  • Zoterimi i gjuheve te huaja perben avantazh
  • Eksperienca e meparshme perben avantazh


  Tjera

  • Kompania Balkan Master shpk. distributor zyrtar i markave me te njohura te veshjeve intime ne bote, Calzedonia, Tezenis DHE INTIMISSIMI per Kosoven, kerkon te punesoje shitese per dyqanet e saj ne Prishtine ne qendren tregtare ALBI MALL.
  • KUJDES: Eshte shume e rendesishme qe ne CV(ose tek Subject i emailit) te specifikoni Dyqanin per te cilin po aplikoni: Calzedonia / Tezenis / INTIMISSIMI. Nuk do merren parasysh Cv-te qe sdo specifikohet dyqani.  Nese jeni te interesuar per pozicionin e mesiperme ju lutem dergoni cv-ne tuaj (italisht ose anglisht) me fotografi ne adresen e email-it : [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  1 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 8616
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 dite