Agjent të Shitjes – Oferta Pune
 • Elkos Group
 • Pozita: Agjent të Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Elkos Group për Degën e saj  : Depo Ferizaj dhe Depo Prizren  me datë 23.11.2017 shpallë  këto :
  • VENDE TË LIRA PUNE
  • AGJENT TË SHITJES -     ELKOS DEPO FERIZAJ, 2 vend pune
  • AGJENT TË SHITJES -     ELKOS DEPO Prizren, 2 vend pune
   

  Kualifikimet

  • Preferohet diplomë e shkollës së mesme
  • Të posedojë aftësi komunikuese
  • Patent shofer kategoria B
  • Aftësi të punës ekipore


  Tjera

  • Aplikimi : Në email adresën :[email protected] ,apo duke plotësuar aplikacionin në ETC Ferizaj dhe Prizren tek Recepcioni!
  • Për informata shtesë mund të kontaktoni pa pagesë  080030300


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj Prizren

  Etiketat: portal pune