Agjent të shitjes – Oferta Pune
 • Auto Pjesë Guri Sh.p.k
 • Pozita: Agjent të shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Auto Pjese ''Guri'' Sh.p.k, hap vend të lirë pune për:
  • Agjent të shitjes për shitjen e autopjesëve

  Detyrat

  • Zhvillimi i tregut te autopjeseve,
  • Përgjegjës per shitjen e paisjeve per Auto Servise,
  • Klientet do te jene Auto Serviset dhe dyqanet e Auto Pjeseve.


  Kualifikimet

  • Patent shoferi,
  • Përvojë pune ne shitje me se paku 2vite,
  • Të kete njohuri kompjuterike (MS Office),
  • Të kete te perfunduar shkollen e mesme,
  • Fakulteti Teknik ose Ekonomik perparesi,
  • Aftesi te mira komunikimi,te jete i afte te punoj nen stres dhe nen presion,
  • Fleksibilitet ne pune.


  Tjera

  Te gjithe te interesuarit duhet te dergojn:

  1. * CV
  2. * Diplome Universitare nese ka
  3. * Certifikatat e trajnimeve, kurseve, referencate e punes.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Agjent Agjent te shitjes Ekonomi oferta pune portal pune Prodhim pune shitje treg
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave