Agjent Tregtar – Oferta Pune
 • Biota Sh.p.k
 • Pozita: Agjent Tregtar

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania BIOTA shpk shpall konkurs per:
  • Agjent Tregtar

  Detyrat

  • Arritja e objektivave mujore te percaktuara
  • Vizitka te rregullta tek klientet sipas planit te vizites
  • Prezantimi i produkteve te kompanise
  • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
  • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise
  • Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise


  Kualifikimet

  • Minimum shkolla e mesme e perfunduar
  • Te kete pervoje pune ( te specifikohet puna e me hershme)
  • Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar
  • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin
  • Obligative Patent shoferi – Kategoria B
  • Te jete banues i rajonit te Fushe Kosoves apo rrethines


  Tjera

  • Te gjitha te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email [email protected]  apo mund te kontaktoni dhe ne numrin 045 502 651


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite