Agjent Tregtar nëpër Kosovë – Oferta Pune
 • Rezidenca
  • Të dhënat e kompanisë
  • Rezidenca
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Agjent Tregtar nëpër Kosovë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania Rezidenca sh.p.k. e specializuar në shitje hap konkurs për pranimin e Agjenteve tregtare për qytetet:

   

  • Prishtinë --- 1 pozitë;
  • Prizren ----- 1 pozitë;
  • Gjakovë ---- 1 pozitë;
  • Ferizaj ------ 1 pozitë;
  • Gjilan ------- 1 pozitë;
  • Mitrovicë ---- 1 pozitë;

  Detyrat

  • Përvoja e punës në fushën e shitjeve dhe marketingut;
  •  Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
  • Aftësi shumë të mira kërkimore gjetje dhe njohje të tregut të ndërtimeve;
  • Kushtet e punës do të diskutohen gjatë intervistimit.


  Kualifikimet

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme,
  • Të jenë të gatshëm të për bashkëpunim,
  • Ndërsa përparësi kanë ata që kanë përvojë pune.


  Tjera

  • Të gjithë të punësuarit kanë për obligim mbulimin e regjionit në të cilin punësohen.
  •  Të interesuarit mund t’i dërgojnë CV e tyre në emalin: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Agent Agjent tregtar economy tregti vend i lire pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite