Agjent Turistik – Portugalisht – Oferta Pune
 • GH-DIALOG
 • Pozita: Agjent Turistik – Portugalisht

  Data e skadimit
  3 jave
 • Pershkrimi i punes

  • KËRKOJMË AGJENT TURISTIK NË GJUHËN PORTUGEZE!
  • Nese di portugalisht dhe dëshiron të punosh, APLIKO! Bëhu pjesë e kompanisë lider G&H DIALOG!

  Detyrat

  • SHERBIM NDAJ KLIENTIT NE FUSHEN E TURIZMIT-GJUHA PORTUGALISHT.


  Kualifikimet

  • NJOHJE SHUME E MIRE E GJUHES PORTUGEZE.


  Tjera

  • PAGAT DHE BONUSET NDËR MË TË LARTAT NË TREG!
  • AMBIENTE MODERNE DHE STAF PROFESIONAL!
  • Mos hezito, apliko menjëherë në faqen tonë të Facebook G&H Dialog ose në adresën tonë të email-it: [email protected] dhe fito një SUPER PUNË!


  Lokacion(et) e punes

  Tirana

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite