Agjenta për Call Center në gjuhën angleze – Oferta Pune
 • Skandinavia Connect
 • Pozita: Agjenta për Call Center në gjuhën angleze

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Skandinavia Connect ofron vendet e punës si mëposhtë:
  • Agjenta për Call Center në gjuhën angleze

  Tjera

  • Kerkojme agjenta te shitjes per tregun e Skandinavise ne gjuhen anglez
  • Kandidatet duhet te jene te afte ne shkrim dhe lexim, mjaftueshem per kompletimin e shitjeve.
  • Vendi i punes gjindet te sheshi i Bill Clinton, Prishtine, kurse mundesite e fitimit jan teper te mira per agentat e duhur.
  • Te interesuarit janë te mirseardhur per bisede te zyra jonë.
  • Tel: 045 336 228


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave