Agjente e Shitjes – Oferta Pune
 • City.saa
  • Të dhënat e kompanisë
  • City.saa
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Agjente e Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Agjente të shitjes ( femer )

  Kualifikimet

  • Të posedoj patent shoferin kategoris B dhe di mirë të vozisë
  • Mos të ketë obligime tjera të jetë e rregull në pune
  • Duhet të jenë nga Prishtina ose rrethina
  • Të ketë shkollen e mesme te perfundume .
  • Mosha e preferume 20-30 vjet


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarat të kontaktojnë në:
  • Tel: 049-761-601 ose 045-501-790
  • Email-i: [email protected]
  • Adres: Dobrev e nalt Fush Kosovë


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: kosova job