Agjent/e Shitjes – Oferta Pune
 • Migros Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Migros Group
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Agjent/e Shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Agjent/e Shitje (Komercialist)

  Detyrat

  • Prezentimi dhe shitja e produkteve të kompanisë
  • Të jete në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhea rritjen e objektivave te caktuara tëshitjes


  Kualifikimet

  • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
  • Të ketë njohuri elementare kompjuterike si dhe I gatshëm për tu aftësuar në programet kompjuterike të aplikueshme në kompani (MS Word, Excel, Internet etj)
  • Përvojë pune së paku një vjet në shitje
  • Të ketë patentë shoferin kat. B
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
  • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
  • Njohuria e gjuhëve tjera është përparësi
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti


  Tjera

  • Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-në dhe dokumentet tjera përcjellëse në e-mail adresën: [email protected] , ose personalisht në adresen: Migros Group, zona Industriale Fushë Kosovë deri në datën 30.01.2016 ora 17.00.
  • Tek subjekti te ceket pozita për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur shtatë (7) ditë, llogaritur nga data e publikimit.


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: kosova jobs shitje
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave