This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client.
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


Kompania XK Solution ne Skenderaj Kerkon 10 agjenta ne gjuhen gjermane.

Te interesuarit duhet te kene:

  • Nivel shumë të mirë të gjuhës gjermane (në të shkruar dhe të folur)
  • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
  • Fleksibil për të punuar në orare me ndërrime
  • Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta
  • Aftësi adaptimi me dinamikën e punës
Nr.Kontaktues +38345641271 Whatsap/Telegram

, ,