Agjente të shitjes – Oferta Pune
 • City.saa
  • Të dhënat e kompanisë
  • City.saa
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Agjente të shitjes

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vende të lira pune për:
  • Agjente të shitjes  - Femra

  Detyrat

  Vende të lira pune për:

  • Agjente të shitjes


  Kualifikimet

  • Të ketë të perfunduar fakultetin ekonomik dega marketingu.
  • Të posedoj paten shoferin e kategoris B edhe di mire te vozis.
  • Të jetë komunikative dhe te jete ne gjendje te punoj nen presion te punes
  • Mosha preferuar 23 deri 35 vjet
  • Vendbanimi Prishtin ose rrethinë


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarat të lajmërohen në:
  • Tel: 049 761-601


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: lyp pune