Agjent/e Telefonik – Oferta Pune
 • Zana LLC
  • Të dhënat e kompanisë
  • Zana LLC
  • Qyteti
   ferizaj
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Agjent/e Telefonik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • "Zana LLC" është duke u zgjeruar qdo ditë e më shumë, andaj kemi hapur mundësi të reja dhe kemi vendosur:
  • "Zana LLC" shpall vende të lira të punës për Agjent/e në gjuhën Gjermane, Franceze, Suedeze në Ferizaj.

  Kualifikimet

  - Njohuri të shkëlqyeshme në njërën gjuhë si Gjermane, Franceze, Suedeze,
  - Shkathtësi të mira të komunkimat me klientë,
  - Oratori të zhvilluar dhe përvojë pune,
  - Aftësi bazike të përdorimit të kompjuterit,
  - Gatishmëri për punë ekipore dhe vetë inciative.


  Tjera

  "Zana LLC" Ofron:

  1. Ambient miqësorë dhe modern të punës,
  2. Orarë fleksibil mundësi pune part dhe full time prej 10:00 deri 21:30,
  3. Pauzë gjat orarit të punës ( 40 minuta ).
  4. Ngritje profesionale dhe projekte atraktive dhe targete të ndryshme,
  5. Pagesë fikse duke filliar nga 450€/muaj dhe bonuse sipas performancës,
  6. Produkt të veqant i cili sapo ka hyrë në treg, për detaje do te informoheni në intervistë, 
  • "Zana LLC" fton të gjithë të interesuarit të dërgoni CV-në në e-mail adresën: [email protected] për informata na kontaktoni nëpërmjet emailit: [email protected]
  • "Zana LLC" kërkon agjent/e të cilët janë të interesuar për punë afatgjate me kontrata pune valide dhe rroga nëpërmjet gjirollogarisë bankare,

  Vërejtje:

  • Të mos dërgohen CV- të rrejshme, të pabaza, dhe CV- të punonjësve tjerë, ( qdo CV' verifikohet në detaje nga Drejtuesit e "Zana LLC",
  • Vetëm personi i cili aplikon për punë do merret parasysh,
  • Në CV të bashkangjiten numri kontaktues, dhe rrjetet sociale ( nëse posedoni ),
  • Vetëm ata të cilët përmbushin kriteret tona (të përzgjedhurit) do njoftohen 2 ditë para intervistës nëpërmjet emailil apo numrit kontaktues,
  • Konkursi është i hapur deri më : 18/10/2017


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj

  Etiketat: lyp pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!