Agjente thirrjesh – Shqip dhe Anglisht – Oferta Pune
 • Alba Connect
 • Pozita: Agjente thirrjesh – Shqip dhe Anglisht

  Data e skadimit
  5 dite
 • Pershkrimi i punes

  • Kërkohen 2 agjente (femra) për punë në call center. Puna ka të bëjë me shitjen e produkteve/shërbimeve për klientë jashtë Kosovës.

  Kualifikimet

  • Femër e moshës 26-30
  • Aftësi komunikimi verbal dhe drejtëshkrimor në gjuhën shqipe
  • Aftësia e komunikimit në gjuhën angleze – plus i madh
  • Gatishmëri të punoni gjatë vikendit në të 2 oraret
  • Korrektësi dhe mirësjellje në punë dhe kolektiv
  • Përvojë pune paraprake në call center


  Tjera

  Alba Connect SH.P.K:

  • Kompani serioze me bazë stabile në treg
  •  Kontratë pune të rregullt në përputhje me ligjin
  • Paga me korrektësi të plotë
  • Mundësi në ngritje profesionale
  • Ambient i shkëlqyeshëm i punës
  • Staf serioz dhe i respektueshëm

  Detajet e pozitës:

  • Orari: 6 ditë pune (09:00-16:00 dhe 16:00-23:00)
  • Pauza: 45 minuta
  • Gjuha: shqip (gjuha angleze – plus i madh)
  • Rroga: 300 EUR (bruto)
  • Për të aplikuar, dërgoni në e-mail:
  • CV
  • Letër motivuese
  • Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t'ju lajmërojmë përmes e-mailit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni e-mailin për përgjigjen tonë.
  • E-mail: [email protected]
  • Viber: +38649972700


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 dite
 • 9087
  Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Tropoja
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 9087
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16064
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Orar i plotë
  Mitrovice
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave