Agjent/e tregtar – Oferta Pune
 • HealthProduct
 • Pozita: Agjent/e tregtar

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania Zvicerane-Gjermane "HealthProduct" me seli ne Prishtinë shpall vende te lira pune ne te gjithë teritorin e Kosoves
  • Pozita: Agjent/e tregtar (shitje direkte dhe reklamim)

  Kualifikimet

  • Vetur private
  • Te kete aftesi te mira komunikimi
  • Energji dhe kreativitet gjate punes
  • Perparsi kane qiftet
  • Pervoja e punes jo e domosdoshme
  • Te jete ne gjendje te punoj ne kolektiv


  Tjera

  • PËRFITIMET:
  • Pagesa sipas marrveshjes (standart europian)
  • Bonuse extra
  • Udhetime seminarike mbrenda dhe jasht Kosoves
  • Seminare dhe trajnime biznesore (komunikim, prezantim ,shitje, menaxhim)
  • Ngritje profesionale ne karrieren biznesore me program te hapur "OPPURTUNITY CHART" qe dmth ngritje e pozites ne biznes
  • Orar te plote dhe gjysem orari.
  • KONTAKT:
  • Viber: +38649277950


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosovajob
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite