Agjent/e Tregtar – Oferta Pune
 • CleanAir
 • Pozita: Agjent/e Tregtar

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania Gjermane-Zvicerane "CleanAir" me seli ne Prishte shpall vende te lira pune ne te gjithe teritorin e Kosoves:
  • Agjent/e tregtar {shitje direkte dhe reklamim}

  Kualifikimet

  • Shkolla e mesme e perfunduar
  • Te jete mbi moshen 18 vjet
  • Vetur private
  • Te kete aftesi te mira komunikimi
  • Energji dhe kreativitet gjate punes
  • Perparsi kane qiftet
  • Te jete ne gjendje te punoj ne kolektiv 


  Tjera

  • PËRFITIMET:
  • Pagesa sipas marrveshjes (standart europian)
  • Bonuse extra
  • Udhetime seminarike mbrenda dhe jasht Kosoves
  • Seminare dhe trajnime biznesore (komunikim, prezantim ,shitje, menaxhim)
  • Ngritje profesionale ne karrieren biznesore me program te hapur "OPPURTUNITY CHART" qe dmth ngritje e pozites ne biznes
  • Orar te plote dhe gjysem orari KONTAKT:
  • Të gjithe aplikuesit e interesuar te dergojne CV-te e tyre ne kete email adress: [email protected]
  • Tel: 049277950
  • Viber: +38649277950


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  1 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 8616
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 dite