Analist i Portfolios së Personave Fizik – Oferta Pune
 • TEB
  • Të dhënat e kompanisë
  • TEB
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. Agim Ramadani, Nr. 15, 10000 Prishtinë
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 (0) 38 230 123
 • Pozita: Analist i Portfolios së Personave Fizik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.
  • TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Analist i Portfolios së Personave Fizik për Degën në Mitrovicë

  Detyrat

  • Identifikimi dhe rekrutimi i klientëve – personave fizik;
  •  Shitja dhe kontakti për/ me individë për produkte bankare;
  • Analizimi i gjendjes financiare të klientit;
  • Propozimi i kredive për aprovim;
  • Mbledhja e depozitave për klientët – personat fizik;


  Kualifikimet

  • Preferohet diploma e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
  • Preferohet 1-2 vite eksperiencë bankare, e preferuar në segmentin për persona fizik
  • Preferohet eksperiencë tjetër biznesi, me përvojë analitike
  • Preferohet eksperiencë në shitje profeionale
  • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
  • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
  • Preferohen njohuri të përgjithshme të sistemit bankar
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe aftësi të ndërtojë marrëdhënie të mira me
   palë
  • Njohuri të mira të MS Office
  • Efikas në punë ekipore
  • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze
  • Patent shoferi kategoria B


  Tjera

  • Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com. Ju lutemi klikoni
   tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/.
  • Afati i fundit për aplikim është 12.02.2019. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të
   kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.


  Lokacion(et) e punes

  Mitrovice

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave