Android Developer – Oferta Pune
 • Publishing Office Sh.p.k
 • Pozita: Android Developer

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Android Developer

  Detyrat

  • Zhvillim te aplikacioneve tona per platformen Android.


  Kualifikimet

  • Preferohet ti ketë të përfunduara studimet në Shkenca kompjuterike;
  • Njohuri të mira rreth gjuhëve programuese per krijimin e Android;
  • Njohuri të mira të gjuhës Angleze;
  • Njohuri të mira në konceptet dhe ndërlidhjen të gjuhëve programuese;
  • Kreativitet, bashkëpunim dhe motivim në punë;
  • Të kete zhvilluar ose te kete marre pjese ne zhvillimin e se paku nje aplikacioni; 
  • Të kete se paku 1 vjet pervoje pune ne Android development


  Tjera

  • Ne ju ofrojmë: vend të sigurt dhe atraktiv të punës, pagë solide, angazhim në projekte interesante, mundësi të mira për ngritje profesionale etj.
  • Nëse i posedoni kualifikimet e cekura më lart dhe keni dëshirë ta sfidoni veten me gjëra të reja, ju lutem na dërgoni CV tuaj në email adresën: [email protected]
  • Titulli i email-it tuaj duhet të përmbajë tekstin "Android Developer".


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave