Anëtar Ekipi – Ferizaj – Oferta Pune
 • Burger King
  • Të dhënat e kompanisë
  • Burger King
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Anëtar Ekipi – Ferizaj

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Bëhuni pjesë e BURGER KING si Anëtar Ekipi për:
  • BURGER KING® po punëson anëtarë të ekipit për restorantet tona. A keni prirje për shërbim të shkëlqyeshëm të klientit, lidership, frymë ekipi dhe po kërkoni një shansë për të shfaqur talentet tuaja? Ne duam të dëgjojmë nga ju!
  • Përmbledhje: Anëtari i ekipit është përgjegjës për të ndihmuar me punën e përditshme të restorantit. Ajo/Ai duhet të sigurojë shërbime miqësore dhe të personalizuara me ushqime të shkëlqyera, në një mjedis të pastër dhe tërheqës.

  Detyrat

  • Të asistojë në operacionet e përditshme;
  • Të mirëpres mysafirët;
  • Të merr porosi dhe pagesa;
  • Të përgatis ushqimin e porositur nga klientët;
  • Të sigurojë pastërtinë e pergjithshme të restorantit;
  • Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit.


  Kualifikimet

  • Të jeni të orientuar në sherbime ndaj klientit;
  • Të jeni të motivuar për punën në ekip;
  • Të jeni të gatshëm te punoni me orar fleksibil;
  • Përvoja në industri të ngjajshme është e preferueshme.


  Tjera

  • Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi
  • Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale: (Emri dhe Mbiemri, Ditëlindja, Lokacioni, dhe Numri i Telefonit)
  • (JU LUTEM NË TITULL CEKENI: LOKACIONI Bresje, Fushë Kosovë)
  • në e-mail adresën: [email protected]
  • Konkursi është i hapur deri më datën 30.06.2019


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj

  Etiketat: oferta pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Gjysmë orari
  1 jave
 • 1848
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 1848
  Prizren
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1848
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Orar i plotë
  Gjakove

  Ka skaduar

 • >
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  12 ore
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave