Apliko për poziten të cilën ju mendoni se mundeni të shfaqni më të mirën nga vetja – GEP – Oferta Pune
 • Gep
  • Të dhënat e kompanisë
  • Gep
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Apliko për poziten të cilën ju mendoni se mundeni të shfaqni më të mirën nga vetja – GEP

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Konkurs pune sipas përvojës dhe dëshirës tuaj.
  • Kësaj here një konkurs krejt ndryshe.
  • GEP gjithnjë e ne rritje tani me një staf mbi 70 punonjës është gjithmonë në kërkim të personave të motivuar për punë.
  • Apliko për poziten të cilën ju mendoni se mundeni të shfaqni më të mirën nga vetja.
  • Dërgo CV tënde në adresën tonë elektronike dhe në momentin që ne ju shohim juve si pjesë të kompanisë, ne do ju kontaktojmë.
  Në vijim gjeni pozitat:
  • Agjent Shitjeje
  • Postier
  • Fotograf
  • Social Media Marketing
  • Dizajner grafik
  • Financa
  • Logjistikë

  Tjera

  • Në rast se ju e shihni veten në ndonjë pozitë tjetër e cila nuk është e cekur, ju mos hezitoni dërgoni CV ne email-in tone dhe ne do i shqyrtojmë dhe do ju lajmrojmë.
  • Adresa jonë elektronike (E-mail) është :  [email protected]
  • Cdo mënyrë tjetër e aplikimit është e pa vlefshme. 


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Lipljan
  2 jave
 • 1948
  Orar i plotë
  Ferizaj
  2 jave
 • Orar i plotë
  Gjakove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 3249
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite