Arkatare – Oferta Pune
 • N.p.t Sesco
  • Të dhënat e kompanisë
  • N.p.t Sesco
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Arkatare

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Kompania N.T.N. SESCO nga Prizreni shpall konkurs intern dhe ekstern për këto pozita:  
  • Arkatar

  Kualifikimet

  • Të ketë Diplome te Shkolles se Mesme


  Tjera

  • Të gjithë interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre, te bashkangjitur me fotografi në: e-mailin: [email protected]
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontakohen për tu intervistuar.
  • Konkursi është i hapur deri më datë 20 Dhjetor 2016.
  • Web: www.sesco-ks.com


  Lokacion(et) e punes

  Prizren

  Etiketat: lyp pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave