Arkëtare – Oferta Pune
 • Jumbo
  • Të dhënat e kompanisë
  • Jumbo
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Arkëtare

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Jumbo'' hap vend të lirë pune për:

  • Arkëtare

  Detyrat

  • Nje kasier eshte pergjegjes per menaxhimin e perditshem te sektorit te vete ne perputhje me politikat e pergjithshme te kompanise.
  • Fokusi kryesor i kasierit eshte t’u ofroje klienteve nje sherbim te jashtezakonshem dhe te ruaje hapesiren per te cilen eshte pergjegjes.
  • Sherbim dhe komunikim ndaj/me klientet.
  • Skanimi i produkteve.
  • Kalimi dhe kontrolli i çdo produkti qe kalon mbi kasen.
  • I komunikon çmimin konsumatorit.
  • Marrja dhe numerimi i parave nga klientet.
  • Printimi i faturave.
  • Miremban / mbush raftet qe jane nen pergjegjesine e kasieres.
  • Ne mbylljen e turnit, pasi te mbylle kasen, xhiron e dites ia le arketares/ekonomistit.
  • Informon Financen ne lidhje me çdo problem qe mund te kete me produktet edhe/apo çmimet.
  • Mban pergjegjesi per mirembajten e vendit te punes.


  Kualifikimet

  • Diplome e Gjimnazit
  • Bachelor’s Degree/ Diplome Bajçellor
  • Njohuri shume te mira te gjuhes se folur e te shkruar ne shqip.
  • Njohja e gjuhes Angleze dhe/ose gjuhe te tjera do të përbënin avantazh.
  • Njohja e paketes Microsoft Office perben avantazh.
  • Të pakten nje vit pervoje te meparshme ne pozion te ngjashem.


  Tjera


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: arketare Ekonomi kerkoje pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave