Arkitekt/e – Oferta Pune
 • Pozhegu Brothers
  • Të dhënat e kompanisë
  • Pozhegu Brothers
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. ''Muharrem Fejza'', Blloku C11/A/1, Lokali Nr 4, Prishtinë.
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   045/538-300
 • Pozita: Arkitekt/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Konkurs Pune:
  • Pozita:  ARKITEKT/E
  • Ne jemi në kërkim të bashkëpunëtorëve të rinjë, kreativ dhe të motivuar të na bashkangjiten në ekip.

  Kualifikimet

  - Fakulteti i arkitekturës - titulli MSc
  - Përvoja e punës të jetë 5 vjet
  - Aftësi të mira kompjuterike në aplikacionet Archicad, Autocad, dhe paketën MS Office
  - Aftësi komunikuese, negociuese për zgjidhje të problemeve,


  Tjera

  SI TË APLIKONI?

  • Dërgo CV-në dhe portofolion e punës tuaj profesionale në e-mail adresën [email protected]
  • AFATI I FUNDIT për aplikim është: 17.03.2019


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite