Arkitekt/e dhe nje Praktikant/e me pagesë – Oferta Pune
 • FB ACHITECT
 • Pozita: Arkitekt/e dhe nje Praktikant/e me pagesë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • FB ACHITECT ështe një studio e re projektuese ne rritje.
  • Kërkojmë një Arkitekt/e dhe nje Praktikant/e me pagesë.

  Kualifikimet

  • Arkitekti/ja duhet të posedojë dhe patente shoferë të kategorisë B.


  Tjera

  • Ata që kanë vullnet për punë në grup, kanë ide, entuziazëm, kreativitet, ambicie dhe e njohin mirë punën me Archicad dhe të programeve për vizualizim, mund të dërgonjnë CV-në dhe dokumentet tjera relevante qe ju mendoni se ju ndihmojnë për t’u thirrur në intervistë.
  • Vendi i punes: Prishtine
  • Dokumentet dërgoni në:
  • E-mail: [email protected]
  • Tel: +38344302045


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite