Arkitekt/e, Dizajn Interier, Shitje – Oferta Pune
 • Binni
 • Pozita: Arkitekt/e, Dizajn Interier, Shitje

  Data e skadimit
  2 jave
 • Pershkrimi i punes

  • Konkurs për plotesimin e vendeve të punës ne Prishtine dhe Vushtrri.
  • Arkitekt/e, 
  • Dizajn Interier, 
  • Shitje,
  • Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.
  • Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

  Kualifikimet

  - Te ketë paraqitje profesionale,
  - Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn,
  - Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,
  - Njohuri të gjuhës angleze.
  - Përvojë të gjerë me AutoCAD dhe Microsoft Office.
  - Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  - Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  - Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
  - Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.


  Tjera

  • PAGESA: Konkuruese.
  • Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: [email protected]
  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina Vushtrri

  Etiketat: vend i lire pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave