KEMI NJË VEND PUNE PËR TY NË DYQANET TONA

Studio Moderna po kërkon asistent/e të shitjes që t’i bashkohen ekipeve tona në Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Prizren, Gjakovë, Pejë, Mitrovicë, Vushtrri.

Ne ofrojmë:

  • Pagë atraktive dhe bonuse;
  • Orar shumë të përshtatshëm, prej vetëm 6 orë në ditë;
  • Ambient cilësor pune & ekip bashkëpunues:
  • Trajnime të vazhdueshme për strategjitë e shitjes Mundësi avansimi dhe zhvillimi në karrierë;

Nëse je person dinamik, që të pëlqen shitja, ke dëshirë ti bashkohesh një ekipi energjik dhe një kompanie ndërkombëtare, dërgoje CV-në me subjekt për pozitën përkatëse:

  • apliko@studio-moderna.com

Mezi po presim me t’njoftë!

Kush është Studio Moderna?

  • Kompani ndërkombëtare me eksperiencë më shumë se 20 vjeçare, e cila operon në 21 vende të botës.

Studio Moderna ka në pronësi brendet e mirënjohura ndërkombëtarisht, si:

Tags :