Asistent/e – Oferta Pune
 • Almiri Studio
  • Të dhënat e kompanisë
  • Almiri Studio
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Asistent/e

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Almiri Studio'' hap vend të lirë pune për:
  • Asistent/e - Marketing & Reklamim

  Kualifikimet

  • Të jeni kreative dhe te komunikoni shkelqyshem,
  • Të jeni të gatshem te menaxhoni punen nen presion,
  • Të punoni ne orar te plote dhe fleksibil.


  Tjera

  • Orari i Punes 8 Orë nga e Henë deri të Premten
  • Paga Fikse 390 Euro
  • Përparësi kanë Studentet dhe Nxënesit nga Mosha 18 - 25 Vjeq.
  • Të interesuarit mund ta dergojne CV se bashku me 3 fotografi ne adresen elektronike: [email protected]

  • Aplikacionet qe nuk kane CV dhe 3 Foto nuk do të merren parasysh.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: ASISTENT dua pune reklam
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite