Asistente Administrative në zyrë – Oferta Pune
 • Eagle's Group
 • Pozita: Asistente Administrative në zyrë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania "Eagle's Group"SH.P.K. kërkon 1 Asistente Administrative në zyrë për tërë territorin e Kosovës , Maqedonisë dhe atë të Greqisë.

  Kualifikimet

  • Mosha 21 deri 31 vjet.
  • Njohuri bazike të programeve kompjuterike.
  • E preferuar përvoje e mahershme në pozitë të njejtë.
  • E gatshme të punoj nën presion.
  • E gatshme tëpunoj në ekip.


  Tjera

  Kompania ofron:

  • Pagë fikse plus bonuse pavarësisht nga realizimi i targetave
  • Kushte shumë të mira pune.
  • Bonuse javore.
  • Bonuse mujore.
  • Përfitime organizative.
  • Përfitime menagjeriale me grupe.
  • Trajnime në fushën e veprimtarisë tonë.
  • Udhëtime jashtë vendit.
  • Çertifikim pas përfundimit të trajnimeve.
  • Të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-të e tyre në këtë email adresë [email protected](dërgimi i CV është i obliguar).
  • Për info shtesë mund të kontaktoni në kët nr.Tel apo Viber : +377 45 900045.
  • Vërejtje: telefonatat pranohen prej orës 11:00 deri16:00 jasht kësaj kohe nuk do ju kthehet përgjigje.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave