Asistente/Agjente e marketingut – Oferta Pune
 • Planet Accounting
 • Pozita: Asistente/Agjente e marketingut

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Www.planetaccounting.org kërkon:
  • Asistente/Agjente e marketingut

  Detyrat

  • Të kujdeset për caktimin e termineve
  • Përgatitë njoftime/tekste të ndryshme në mënyrë profesionale sipas nevojës në gjuhën Shqipe
  • Publikimi i tekseteve ne Facebook, twitter, linkedin, instagram, web dhe portale
  • Përgjigjet në thirrjet telefonike në zyrë, si dhe në dhënien direkte të informacioneve


  Kualifikimet

  •    Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe prezantuese


  Tjera

  • Orari i punes: 08:00-16:00, e hene - e premte
  • Puna provuese: 01.11.2018 - 31.01.2019
  • Puna e rregullt: 01.02.2018 - sipa marreveshjes
  • Paga: paga fikse sipas marreveshje dhe aplikimi i perqindjes bazuar ne rezultate
  • Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV në e-mail: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite