Asistent/e i/e Operacioneve – Oferta Pune
 • KCC Sh.p.k
 • Pozita: Asistent/e i/e Operacioneve

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Pozita: Asistent i Operacioneve (1)
  • Departamenti: Operativa Kompania: KCC Sh.P.K (TNT & FedEx)
  • Për kompaninë
  • KCC Sh.P.K është përfaqësuese e kompanisë globale TNT që nga viti 2001, me një staf profesional dhe me teknologjinë më të avancuar të transportit. Tani TNT do të shkrihet në një kompani me kompaninë e mirënjohur amerikane FedEx, dhe si rrjedhojë e kësaj shkrirje, KCC Sh.P.K. do të rritë stafin e saj ne departamentin e operacioneve, shitjes dhe kujdesit ndaj klientit.

  Detyrat

  • Kontakton me klientët në baza ditore
  • Shqyrton kërkesat për transport
  • Përgatit ofertat në bazë të kërkesave
  • Organizon transportin e dërgesave në ardhje/shkuarje
  • Monitoron sistematikisht dërgesat në ardhje/shkuarje
  • Miremban marrëdhënjet me klientin
  • Zgjidhë problemet/ankesat e klientëve
  • Përgatit raporte për dërgesat


  Kualifikimet

  • Studimet e përfunduara Bachelor
  • Njohuri mbi transportin dhe shpedicionin nderkombetar
  • Njohuri te gjuhës angleze
  • Vemendje ndaj detaleve
  • I/e vetëorganizuar


  Tjera

  • Puna do të zhvillohet në zyret e TNT-së në Prishtinë
  • Kandidati i përzgjedhur do të ketë punë provuese tre muaj
  • Si të Aplikoni
  • Dergoni CV-në në email: [email protected]
  • Afati I fundit për të derguar CV-në 08 Prill 2018


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Lipljan
  1 jave

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prizren
  Orar i plotë
  5 dite

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prizren
  Orar i plotë
  5 dite
 • 15275
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 7634
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 7634
  Prishtina
  Praktikë
  1 jave

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 16493
  Prishtina
  Orar i plotë
  14 ore

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  1 jave

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Orar i plotë
  Obiliq
  5 dite

 • Warning: Illegal string offset 'profilepic' in /home/ofertapune/public_html/wp-content/themes/oferta-pune/single-jobs.php on line 376
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!