Banakier – Oferta Pune
 • Bar & Restaurant ''Roof''
 • Pozita: Banakier

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Roof shpk - Konkurs Punësimi
  • Roof Sh.p.k për 10 njësit e saj
  • "roof food"
  • "roof Bistro"
  • "roof burger" hap konkurs plotësues pune në  pikat  shërbyese në Prishtinë  dhe Fushe Kosovë, për :
  • Banakier                           

  Kualifikimet

  - Entuziazëm dhe pasion per te ofruar shërbim te shkëlqyer
  - Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
  - Aftësi të mira komunikimi me klient
  - Ambicie dhe motivim


  Tjera

  • Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes Webfaqes: http://www.treguiri.biz/ apo
   e_mailit:  [email protected]
   poashtu dhe ne viber  049/937/112 dhe 049/933/576 ta pershkruajne cv-ne e tyre prej ores 15:30 deri 19:00
  • *Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: vend i lire pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite