Call Agent – Oferta Pune
 • Global Investment Group
 • Pozita: Call Agent

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Global Investment Group kërkon Sales Agents në gjuhën Gjermane

  Kualifikimet

  - Rrjedhshmëria në gjuhën Gjermane është e domosdoshme;
  - Përvoja e mëparshme si konsulent Financiar është e preferuar;
  - Aftësi të mira ndërpersonale dhe komunikuese.


  Tjera

  • Rroga bazë: 800 € NET
  • Përqindje mbi shitjet!
  • Orari i punës është: 11:00 - 19:00

  Apliko tani në:


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite