Call Agent – Oferta Pune
 • Smart UnityCenter Marketing
 • Pozita: Call Agent

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vende të lira pune për:
  • Call Agent

  Kualifikimet

  • Kerkojme call agent/e qe flasine gjuhen shqipe shum rrjedhshum.
  • Te jeni shume orator/e, dhe bashkpunues/e !


  Tjera

  • Rroga fikse 180euro + bonuse ! . Eshte nje mundesi shum e mire qe ta sfidoni veten , edhe pse jo eshte gjuha jone amtare !
  • Tel: 045-706-704 !


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!