Call Agent – Oferta Pune
 • Future Media L.L.C
  • Të dhënat e kompanisë
  • Future Media L.L.C
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Rr. "Bajram Kelmendi" Prishtinë
 • Pozita: Call Agent

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Future Media kërkon:
  • Call Agent

  Detyrat

  • Të identifikoj Klientët potencial në mënyrë të vetëorganizuar;
  • Të kontaktoj Klientët  dhe t’i ofrojë shërbimet e Kompanisë;
  • Të mbledhë të dhëna nga veprimtaria e tij dhe t’i paraqes ato për Konkludime të mëtutjeshme.


  Kualifikimet

  • Njohja e gjuhës Gjermane
  • Aftësi të shkelqyeshme komunikuese;
  • Aftësi të shitjes


  Tjera

  • Ne jemi duke kërkuar Call Agjent në gjuhën gjermane me përvojë. Garanton punë të sigurt me pagë fikse mujore plus bonuse të kënaqshme, me orar te plotë 5 ditë në javë me 8 orë punë dhe një orë pauze. Kontratë 100% në bazë ligjit të Kosovës.
  • Tek ne e gjeni një atmosferë të këndëshme pune, dhe një orar të përshtatshëm pune
  • Apliko: http://www.futuremedia-llc.com/


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune
 • Punë sezonale
  Kosovë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 856
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave