Call Agent – Oferta Pune
 • KS Capital
 • Pozita: Call Agent

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • KS-Capital për zgjerimin e stafit te kompanise në Prishtine kërkohen Agjent Telefonik.
  • Kompania ofron:
  1. Ambient motivues per pune
  2. Trajnim
  3. Bonuse te larta

  Kualifikimet

  • Te kene njohuri te mira ne Gjuhen Gjermane (plus nje gjuhe tjeter perben prioritet)
  • Te kenë shkathtësi komonikuese me klient
  • Aftesi bazike te perdorimit te kompjuterit
  • Te jetë i motivuar per pune.


  Tjera

  • Të interesuarit mundë të kontaktojn me email, viber dhe whatsapp +355695623497


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: njoftim pune