Call Agent – Oferta Pune
 • Uni Marketing
  • Të dhënat e kompanisë
  • Uni Marketing
  • Qyteti
   ferizaj
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   +377 44 68 63 63
 • Pozita: Call Agent

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Call Agent

  Kualifikimet

  • Kandidatë që njohin gjuhën Gjermane në mënyrë të shkelqyer.
  • Te kenë aftësi te mira komunikimi.
  • Të jenë të motivuar dhe të gatshëm për punë.


  Tjera

  • Trajnim profesional para fillimit te punes.
  • Punë me klientë ekzistues (jo ColdLeads).
  • Kushte të mira pune në një ambient cilësor dhe afatgjatë.
  • Pagë fikse prej 500€ plus bonuse atraktive.
  • Shpërblime të ndryshme.
  • Dërgoni CV në: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj

  Etiketat: portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave