Call Agent – Oferta Pune
 • Swiss Taverna
  • Të dhënat e kompanisë
  • Swiss Taverna
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   045 583 220
 • Pozita: Call Agent

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Swiss Communication ofron vende të punës dhe nje atmosfer te mire ne kolektiv:
  •  Në Gjuhë Gjermane

  Kualifikimet

  • Njohuri e mirë e gjuhës përkatëse, aftësi të mira komunikative, dëshirë dhe aftësi për të punuar në grup dhe të ketë përgjegjësi në punë.
  • Ofrohet: Pagesë fikse 400 Eu.
  • Provizioni 20 Eu.- për një kontratë.
  • Provizioni paguhet gjdo dite,10 Eu.- ne Dorë + 10 Eu.- ne fund te muajit me rrogë.

   

  • Si dhe sisteme te bonusave,me mundesi te fitmit te shperblimeve te ndryshme te cilat caktohen gjdo muaj,si P.Sh. Iphone 5s , Samsung Galaxy S5 etj.


  Tjera

  Kontakt :

  • 045 583 220
  • 045 554 828
  • 044 201 658

   


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Agent Call Agent kerkoj pune oferta pune Telekomunikim
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite