Call agjent – Oferta Pune
 • DotCall Telemarketing Center
 • Pozita: Call agjent

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  DotCall Telemarketing Center kërkon agjent për thirrje.  

  Detyrat

  • Të rrespekoj rregullat procedurat e punës,
  • Të jetë i rregullt,
  • Të ketë qasje positive me klientët,
  • Të jet i aftë të punoj në grup,
  • Të jet i aftë të punoj në grup,
  • Të jet i motivuar për punë.


  Kualifikimet

  • Të ketë së paku shkollën e mesme dhe të flasë rrjedhshëm gjuhën Frënge.
  •  Preferohet mosha 18 deri 35 vjet.


  Tjera

  • Të dhëna shtesë: DotCall-Telemarketing Center Lagjëja Mati -I- Rruga Muharrem Fejza,përball Institutit Gjygjësor të Kosovës Prishtinë

   

  Tel:

  • 049 222 764
  •  049 337 755

   

   


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Agent call Call agjent menagment Pune ne prishtine
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave