Call Center Agent – Oferta Pune
 • Studio Moderna
 • Pozita: Call Center Agent

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Studio Moderna kërkon agjent të shitjes në Call Center.  
  • Ne ju garantojmë:
  1. mundësi për zhvillim personal dhe në karierë - nga agjent në call center, udhëheqës ekipi,
  2. projekt menaxher dhe deri në call center menaxher
  3. punë në ekip dinamik të përbëre prej të rinjëve - mosha mesatare e ekipit tonë është 25 vjeç
  4. ambient ndërkombëtar
  5. punë dinamike sfida të reja rrogë të mire kolektiv i shkëlqyer kompani internacionale shpërblime mundësi promovimi mardhënie kolegiale të mira.
   

  Tjera

  Si të Aplikoj?

  Dërgoni CV-në tuaj deri më 15.04.2015në këtë e-mail adresë: [email protected] me titull “Aplikim për Punë”.

  • Kandidatët e përzgjedhur mund të presin thirrje nga ne dhe një intervistë të shkurtër telefonike, çdo ditë prej orës 10 deri më 16. Vendi i punës në Prishtinë.
  • Visitoni ueb-faqen tone www.studio-moderna.com
  • Studio Moderna sh.p.k. është kompani internacionale, prezente në 24 shtete në Evropën Qendrore dhe Lindore dhe kompani lidere në regjion në fushën e direkt marketingut.

   


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: Agent agjent ne call center agjent ne shitje Call Center Call Center Agent Telekomunikim vend i lire pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 5529
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 muaj
 • 10570
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  5 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave