Daktilografe – Oferta Pune
 • Eppc Kosovo
 • Pozita: Daktilografe

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Eppc Kosovo kërkon një Daktilografe për klientin e saj, një zyre shumë e njohur e avokatisë në vend.

  Detyrat

  • Futja e të dhënave në kompjuter me shpejtësi efikase;
  • Marrja e shënimeve gjatë takimeve me palë për të krijuar tekste të hollësishme;
  • Përgatitë, rishkruan dhe redakton tekstet për të përmirësuar lexueshmërinë;
  • Shqyrton të dhënat për mangësitë ose gabimet, korrigjon çdo mospërputhje nëse është e mundur dhe kontrollon raportet e përfunduara;
  • Mbledh dhe organizon materialin e shtypur;
  • Përgatitë raporte të vazhdueshme për vijushmërinë e takimeve me palë;
  • Ruan informacionet me konfidencialitet të plotë në përputhje me politikat e sigurisë;
  • Performon punë të ndryshme sipas kërkesave të zyrës.


  Kualifikimet

  • Diplomë universitare, e preferueshme Fakulteti Juridik ose Fakulteti Filologjik;
  • E preferueshme përvoja e mëparshme si daktilografe;
  • Të jetë e besueshme dhe e përgjegjshme;
  • Të njeh shumë mirë paketën MS Office, veçanërisht Microsoft Word;
  • Të shkruan shpejt dhe pa gabime.


  Tjera

  • Pozicioni:  Daktilografe;
   Vendndodhja: Prishtinë;
   Kontrata:  Sipas Ligjit të Punës;
   Aplikimet mbyllen: 31.08.2018.

  Si të aplikoni:

  • Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin ‘Daktilografe’ në subject në adresën e e-mail-it: [email protected]
  • Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj dhe dokumentet shoqëruese do të kualifikohen. Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite