Depoist – Oferta Pune
 • Ags
  • Të dhënat e kompanisë
  • Ags
  • Qyteti
   fushe-kosove
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   FusheKosove te zyret e servisit AGS
  • Numri i kontaktit
   038 534517
 • Pozita: Depoist

  Data e skadimit
  1 jave
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania “Allmakes Global Services ”, me zyre ne Parkun e Bisnesit te Drenasit shpall konkurs per poziten:
  • DEPOIST 

  Detyrat

  • Është përgjegjës për pjeset reserve, vajrave, baterive te automjeteve etj. të depos
  • Bën pranimi e mallrave, sistemimin e tyre në vend të caktuar dhe shënjimin e tyre në harmoni me procedurat e menaxhimit të depos
  • Mirëmban depon në gjendje të rregullt
  • Bashkëpunon me servisin, agjentat tregtar.
  • Kryen dhe punë të tjera të cilat i kërkohen nga udheqesit.


  Kualifikimet

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Së paku një (1) vit përvojë pune profesionale
  • Njohje shumë e mirë e programeve të MS Office
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit


  Tjera

  BENEFITET

  • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
  • Pagesë të rregullt
  • Orar pune i rregullt (e hene-shtune prej ores 08:00 deri 17:00)
  • Trajnime adekuate për pozitë.
   Te gjithe te interesuarit per kete pozite, CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen [email protected] dhe shenoni poziten qe aplikoni.
  • Pas verifikimit te dokumentacionit vetem ata te cilet plotesojn kriteret e lartecekura  dhe futen ne rrethe te ngusht do te ftohen per tu intervistuar nga Komisioni mbi vlersimin dhe perzgjedhjen e kandidateve.


  Lokacion(et) e punes

  Drenas

  Etiketat: portal pune