Dizajner/e – Oferta Pune
 • Primex
  • Të dhënat e kompanisë
  • Primex
 • Pozita: Dizajner/e

  Data e skadimit
  2 jave
 • Pershkrimi i punes

  Primex kërkon:
  • Dizajner/e

  Kualifikimet

   • TË KETË NJOHURI TE MIRA NE PROGRAMET ADOBE PHOTOSHOP,INDESIGN,ILLUSTRATOR,CINEMA 4D etj.
  • TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION


  Tjera

  • Per te aplikuar dergoni CV ne : [email protected]
  • Adresa: : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
  • Tel: +386 49 937 846


  Lokacion(et) e punes

  Fushe Kosove

  Etiketat: oferta pune
 • Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 2252
  Peje
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 976
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite