Dizajner Grafik – Oferta Pune
 • Publishing Office Sh.p.k
 • Pozita: Dizajner Grafik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Dizajner Grafik

  Detyrat

  • Dizajnimin dhe dhe zhvillimin e webfaqeve, zhvillimin e aplikacioneve për iOS & Android, mirëmbajtjen dhe azhurnimin e tyre


  Kualifikimet

  • Eksperienca në fushën e caktuar, eshte perparesi!


  Tjera

  • Të interesuarit të aplikojnë në: [email protected] (CV)
  • Punët duhen patjeter me u dergu me CV bashk.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: kosova job
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • 1330
  Orar i plotë
  Kosovë
  3 jave
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • 627
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 627
  Vushtrri
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1183
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • >
 • Prizren
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16064
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 dite
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 dite
 • 2939
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave