Dizajner Grafik – Oferta Pune
 • Montellio
  • Të dhënat e kompanisë
  • Montellio
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
  • Numri i kontaktit
   044869004
 • Pozita: Dizajner Grafik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për:
  • Dizajner Grafik

  Detyrat

  • Meet with clients or the art director to determine the scope of a project
  • Advise clients on strategies to reach a particular audience
  • Determine the message the design should portray
  • Create images that identify a product or convey a message
  • Develop graphics for product illustrations, logos, and websites
  • Select colors, images, text style, and layout
  • Present the design to clients or the art director
  • Incorporate changes recommended by the clients into the final design
  • Review designs for errors before printing or publishing them


  Kualifikimet

  • Diploma bachelor ne fushat e ngjashme (perparesi) 
  • Njohja e gjuhes Angleze (perparesi)
  • Pervoja e punes ne Internet Marketing dhe Dizajn Grafik (perparesi)
  • Obligative perfundimi i shkolles se mesme


  Tjera

  • Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në:
  • Tel:044869004

   


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: lyp pune
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Share this

Share this post with your friends!