Dizajner Grafik – Oferta Pune
 • Binaki Print
 • Pozita: Dizajner Grafik

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  Binaki-Print kërkon:
  • Dizajner Grafik

  Detyrat

  • Zhvillimi dhe dizajnimi i materialeve të ndryshme per produkte promocionale
  • Zhvillimi dhe Editimi i dizajneve te ndryshme.


  Kualifikimet

  • Njohuri të shkëlqyera të Adobe Photoshop, Illustrator, dhe Corell Draw
  • Kreativiteti dhe aftësia për të punuar me vetë iniciativë;


  Tjera

  • Për te aplikuar ju lutemi te na kontaktoni nepermjet emailit tone [email protected], duke na derguar CV-ne tuaj si dhe disa nga shembujt me te mire te punes tuaj. 
  • Kompania ofron kushte shume te mira punesimi, PAGE FIKSE + BONUSE


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 jave
 • 5133
  Vushtrri
  Orar i plotë
  1 jave
 • 14089
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 634
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 577
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 1431
  Prishtina
  Praktikë
  4 jave
 • 738
  Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • Peje
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave