Ekspert i Virtualizimit – Oferta Pune
 • Kos Cloud
  • Të dhënat e kompanisë
  • Kos Cloud
  • Qyteti
   prishtina
  • Shteti
   kosova
 • Pozita: Ekspert i Virtualizimit

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  ''Kos Cloud'' hap vend të lirë pune për:
  • Ekspert i Virtualizimit

  Kualifikimet

  •  Të jetë i trajnuar në VMWARE ose HYPER-V
  • -Të ketë përvojë në konfigurimin dhe administrimin e inftrastrukturave virtuale
  • Të ketë përvojë në konfigurimin dhe administrimin e enterprise storage
  • Të ketë njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze
  • Referenca kredibile


  Tjera

  • Vetëm kandidatët serioz do të kontaktohen për intervistë.
  • Ju lutem dërgoni CV dhe referencat tuaja në:
  • Email: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune portal pune teknologji informative
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave