English Call Agent – Oferta Pune
 • Call Center ''Chameleon''
 • Pozita: English Call Agent

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kërkojme folës të Gjuhës Angleze - Prishtinë.
  • Chameleon Call Center hap konkurs për CallCenter - Call Agent
       

  Kualifikimet

  • Njohjen e gjuhës Angleze në mënyrë të shkelqyer .
  •  Komunikim me klientët përmes telefonit apo email.
  • Të jenë të motivuar dhe të gatshëm për punë


  Tjera

  • Ne Ofrojmë: 
  • Kushte të mira pune në një ambient cilësor dhe afatgjatë.
  • Pagese dy here ne muaj .
  • Trajnime të ndryshme.
  • Orari punës: 2PM-10PM
  • Shpërblime të ndryshme.Si të aplikoj ?
  • Dergoni CV [email protected]
  • Rr. "Isa Kastrati" Bregu I Diellit Prishtinë
  • Të gjitha aplikacionet do të trajtohen në mënyrë konfidenciale.


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: vend i lire pune
 • Ulqin
  Punë sezonale
  1 muaj
 • Prishtina
  Orar i plotë
  6 dite
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 muaj
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • >
 • 16586
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  6 dite
 • 588
  Prizren
  Orar i plotë
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • 588
  Orar i plotë
  Ferizaj
  4 jave
 • >
 • 588
  Orar i plotë
  Fushe Kosove
  4 jave
 • Orar i plotë
  Fushe Kosove
  6 dite
 • 350
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 976
  Suhareka
  Orar i plotë
  4 dite