Farmacist/e të licensuar ose Teknik/e të Farmacisë – Oferta Pune
 • HUMANA MED
 • Pozita: Farmacist/e të licensuar ose Teknik/e të Farmacisë

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  HUMANA MED kërkon:
  • Farmacist/e të licensuar ose Teknik/e të Farmacisë

  Detyrat

  • Të përdorin në mënyrë profesionale kompjuterin dhe të kenë njohuri të pakos MS Office ( Word, Excel, Power Point, Access, Outlook) etj.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
  • Dëshirë dhe aftësi që të punojnë si pjesë e ekipit.
  • Shkathësi organizative dhe analitike
  • Aftësi që t’i përshtaten dinamikës dhe mënyrës së punës dhe kërkesave të ndryshueshme të detyrave të punës.


  Kualifikimet

  • Të ketë mbaruar studimet në Fakultetin e Mjekësisë, Dega Farmaci, Master të shkencave në farmaci dhe specializimet e kësaj lëmie.
  • Të ketë mbaruar studimet e nivelit PhD në Lëminë e farmacisë.
  • Të ketë përvojë pune si farmacist-konsulent.
  • Të flasin gjuhën angleze, gjuhë të tjera konsiderohen përparësi.


  Tjera

  • Përparësi kanë kanditatët që kanë përvojë pune dhe përgatitje të kualifikuar profesionale. 
  • Të gjithë aplikantet të dergojnë  CV në [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: portal pune
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 2500
  Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Orar i plotë
  Kosovë
  1 dite
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • 8616
  Prishtina
  Orar i plotë
  5 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 dite