Inspire11 është në kërkim për:

 • Full Stack Developer (2 pozita)

Përgjegjësitë:

 • Të komunikojë direkt me klientë në SHBA.
 • Të mund të adaptohet në ndërrimin e teknologjive.
 • Të ketë një bashkëpunim të mirë me të gjithë anëtarët e ekipit.
 • Të mund të ndihmojë në vleresime të anëtarëve të ri në ekip, si dhe në zhvillimin e tyre.

Aftësitë:

 • Përvojë në zhvillimin e aplikacioneve me: Java/JavaScript, J2EE, EJB, XML, Web services (SOA) and HTML.
 • Aftësi në Front-End (HTML, CSS, JS).
 • Aftësi në Back-end (PHP, Java, .NET).
 • Njohuri të larte të gjuhës Angleze.
 • Të demostrojë aftësi të punojë me kolegë nga lokacione të ndryshme.
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme verbale, te shkruar, ndërpersonale, organizative dhe të menaxhimit të kohës.

Apply Here

Tags :