Furnizues – Oferta Pune
 • Emona Group
  • Të dhënat e kompanisë
  • Emona Group
  • Qyteti
   vushtrri
  • Shteti
   kosova
  • Adresa kryesore
   Kongresi i manastirit p.n., 42000 Vushtrri
  • Webi
  • Numri i kontaktit
   +381 28 570 665
 • Pozita: Furnizues

  Data e aplikimit ka skaduar
 • Pershkrimi i punes

  • Kompania Emona Group - Emona City është zingjirë i shitjes me pakicë e cila operon në tregun e Kosovës me 14 pika të shitjes në qytetet: Prishtinë, Mitrovicë, Vushtrri, Skenderaj, Korishë-Suharekë, Ferizaj, Prizren, e së shpejti edhe në Gjakovë.
  • Çdo ditë marketet tona frekuentohen me qindra dhe mijëra konsumatorë për të cilët në çdo kohë ne jemi në shërbim të tyre me ofertat më të favorshme në treg me një shërbim dhe kujdesje të veqant ndaj konsumatorit.
  • Emona City shpall konkurs pune për objektin në Ferizaj për:
  • Furnizues

  Kualifikimet

  • Kualifikim i lartë 
  • Të kenë pervojë pune në fushën e kërkuar.
  • Kandidatët duhet të jenë komunikativ dhe të shkathët për gjitha nivelet , negociues të mire dhe të përshtatshëm në punë ekipore.
  • Të posedojnë aftësi të mira adaptimi me modelet e punës dh eaftësi udhëheqëse.
  • Të zotërojnë punën me kompjuter Microsoft Office


  Tjera

  • Konkursi vlenë për të gjithë të interesuarit, kandidatët duhet të dorzojnë CV (Eu Standard) të bashkëngjitur një kopje e dokumentit të identifikimit, ose mund të merren format e aplikacionit ne objektin i cili gjendet ne adresen: Rr.“Magjistralja Prishtinë-Shkup” në objektin ku gjendet Emona City.
  • Dokumentet e plotësuara dorzohen në:
  • Objektin e Emona City i cili gjendet në adresën: Rr. Magjistralja Prishtinë-Shkup”ose në email-in: [email protected]


  Lokacion(et) e punes

  Ferizaj

  Etiketat: furnizues portal pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • >
 • 10662
  Orar i plotë
  Ferizaj
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë

  Ka skaduar

 • >
 • 14089
  Suhareka
  Orar i plotë
  6 dite
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Punë sezonale
  Prishtina
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • 388
  Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave