Graphic Designer – Oferta Pune
 • Supercut-Studio
 • Pozita: Graphic Designer

  Data e skadimit
  3 jave
 • Pershkrimi i punes

  • Graphic Designer Wanted @SUPERCUT
  • A je duke e kërku një vend pune ku mundësh me e shprehë kreativitetin tënd?
  • A je i/e gatshëm me bashkëpunu në projekte dinamike me super artistë dhe super brende?
  • A dëshiron me punu me tekonlogjinë e gjeneratës së fundit?
  • Nëse PO! Ti je ai/ajo që SUPERCUT po kërkon.
  • APLIKO TANI!
  • Kontakt: [email protected] ose në faqen në Facebook: https://www.facebook.com/supercutstudio/

  Lokacion(et) e punes

  Prishtina

  Etiketat: oferta pune
 • Prishtina
  Orar i plotë
  1 jave
 • 6363
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 1431
  Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • 6529
  Prishtina
  Orar i plotë
  2 jave
 • 15037
  Orar i plotë
  Kosovë
  2 jave
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • Prizren
  Orar i plotë
  1 muaj
 • >
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  4 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prizren
  Orar i plotë
  3 jave
 • Prishtina
  Orar i plotë
  7 dite